Könyvtárak

 • Benedek Ferenc Jogtudományi és Közgazdaságtudományi Szakkönyvtár
  A Benedek Ferenc Jogtudományi és Közgazdaságtudományi Szakkönyvtár, mint nyilvános könyvtár az Állam- és Jogtudományi és a Közgazdaságtudományi Karon folyó képzést és kutatómunkát szolgálja és tevékenyen részt vesz az információs kultúra elsajátíttatásában. Nyilvános állami egyetemi könyvtárként gyűjti, feltárja, rendelékezésre bocsátja és közvetíti a hazai és nemzetközi szakirodalom hagyományos és elektronikus hordozón megjelenő dokumentumait, együttműködik más könyvtárakkal a könyvtári információ-ellátás rendszerszerű működtetésében.
  Tovább a Szakkönyvtár honlapjához
 • Európai Dokumentációs Központ
  A PTE Állam- és Jogtudományi Kara 1992-től kapja Luxemburgból az EU Kiadóhivatalától az Európai Unió intézményei által kibocsátott dokumentumokat. Az Európai Dokumentációs Központ (EDK) közel 20 éve fejlődő gyűjteménye az uniós kiadványok mellett a magyar, angol és német nyelvű szakirodalomból is válogat.
  Az EDK a Dél-Dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont 3. emeletén található.
  Tovább az Európai Dokumentációs Központ honlapjához
 • Pécsi Egyetemi Könyvtár
  A Pécsi Tudományegyetem Egyetemi Könyvtár tizenöt könyvtári egységből áll. A Pécsi Tudományegyetem Könyvtára a régió meghatározó tudományos szakkönyvtára, mely integrált hálózatával az oktatást, tanulást, kutatást, gyógyítást és művészeti alkotó tevékenységet szolgálja.
  Tovább a Pécsi Egyetemi Könyvtár honlapjához
 • Dél-Dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont
  A Tudásközpont épületében a Csorba Győző Könyvtár, a PTE Központi Könyvtára és a Benedek Ferenc Jogtudományi és Közgazdaságtudományi Szakkönyvtár működik.
  Tovább a Tudásközpont honlapjához