Németországi szakmai gyakorlati ösztöndíj
Pályázatok, karrier
A Deutsche Bundesstiftung Umwelt német szövetségi környezetvédelmi alapítvány 16. alkalommal hirdeti meg németországi szakmai gyakorlati ösztöndíját.

tovább olvasom
Ujvári János diplomadíj-pályázat 2020
Pályázatok, karrier
A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala a 2019/2020 tanév őszi félévében végzős hallgatók részére ismét meghirdeti az Ujvári János diplomadíj-pályázatot.

tovább olvasom
Államelméleti konferencia a pécsi Jogi Karon
Rendezvények, programok
A Jogbölcseleti és Társadalomelméleti Tanszék műhelykonferenciája kerül megrendezésre a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán 2019. november 20-án, szerdán, 12:30 órai kezdettel a kar 48-as tér 1. campusán Szabadság és (érték)rend a modern államelméletekben címmel.

tovább olvasom
Magyarok jogvédelme a Kárpát-medencében 2019 című konferencia Budapesten
Rendezvények, programok
A Kisebbségi Jogvédő Intézet idén november 28-30-a között rendezi meg Budapesten a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jogi Karának dísztermében, a "Magyarok Jogvédelme a Kárpát-medencében" című rendes éves konferenciáját.

tovább olvasom
MesterVideó pályázat
Pályázatok, karrier
Magyar Államkincstár második alkalommal hirdeti meg országos pályázatát MesterVideó néven. A pályázatra november 17-ig várják a videókat. A pályázat részletei a www.mestervideo-palyazat.hu honlapon olvashatóak.

tovább olvasom
Kajtár István Emlékkonferencia a PAB Székházban
Kari hírek
A Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából tudományos konferenciát tartanak a Pécsi Akadémiai Bizottság Székházában 2019. november 28-29. között.

tovább olvasom
Karunk volt dékánját ombudsman-helyettesnek választották
Kari hírek
2019.11.04-én az Országgyűlés karunk oktatóját Dr. Szalayné Dr. Sándor Erzsébetet a nemzetiségek jogainak védelmét ellátó ombudsman-helyettesnek választotta meg.

tovább olvasom
Alkotmányvédelmi Hivatal bemutatkozása
Rendezvények, programok
2019. november 06-án szerdán, 8:00-9:30 és 09:30-11:00 órakor tartja bemutatkozó előadását az Alkotmányvédelmi Hivatal.

tovább olvasom